Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 15:38

19
تیر
طرز تهیه کیک اکلز

طرز تهیه کیک اکلز

کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچه‌ای که داخلش را با کشمش پر کرده‌اند.

 کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیکی انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه‌های خشک پر می‌کنند و به این دلیل که اولین بار دراکلز لانکشایر تولید شده به این نام شناخته می‌شود.

روش اول تهیه کیک اکلز

مواد لازم برای ۸ عدد:

کره ۲۵۰ گرم 
آرد معمولی ۳۵۰ گرم 
آب لیمو ۱/۲ لیمو
مواد داخل کیک
کره ۲۵ گرم
کشمش ۲۰۰ گرم
پوست لیمو خشک شده ۵۰ گرم 
شکر غلیظ شده ( به انگلیسی Muscovado sugar ) ۱۰۰ گرم 
دارچین  ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل و زیره سبز به میزان لازم
پوست کامل لیمو یا پرتغال ۱ عدد 
سفیده تخم مرغ ۱ عدد  برای رویه

 

 

طرز تهیه

کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید سفت شود. آرد را با نصف کره در کاسه ریخته و با میکسر بزنید سپس آبلیمو و ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیری شکل شود.

خمیر را با وردنه با ندازه ۲۰ در ۳۰ باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید. سه بار این کار را تکرار کنید و سپس اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی میز کار بماند و سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند. 

 بقیه کره را به همراه کشمش و  پوست لیمو خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره ذوب شد از روی حرارت بردارید. خمیر را به اندازه ۱۲ سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد ۸ عدد قالب بزنید و از مواد کشمشی رویش بگذارید. 

بقیه خمیر را قالب بزنید و روی خمیرهای قبلی بگذارید و لبه ها رابه هم بپیچانید که موادش بیرون نریزد. با قلم مو رویشان سفیده تخم مرغ بکشید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود. 

این کیک را می‌توانید برای عصرانه همراه با چای و قهوه سرو نمایید. 

بیشتربخوانید:

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

 

 

 

 

 

روش دوم تهیه کیک اکلز

مواد لازم برای ۱۰ عدد 

کره سرد ۱۷۵ گرم
آرد ۲۲۵ گرم
نمک ۱ پینچ
سفیدة تخم‌مرغ ۱ عدد
شکر برای روی شیرینی به میزان لازم
مواد لازم میانی
شکر قهوه‌ای گرانول ۶۰ گرم
کره نرم شده  ۶۰ گرم
کشمش پلوئی ۱۱۰ گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت ۶۰ گرم
دارچین، هل و جوز هندی یک‌ چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

کره را در قویل بپیچید و ۳۰ ثانیه در فریزر بگذارید. آرد و نمک را الک کنید و کره را با رنده درشت روی آرد رنده کنید. اگر از دستتان سر می‌خورد می‌توانید کره را در آرد بزنید. با استفاه از پالت، کره را با آرد مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرد.

حدود ۴ قاشق سوپخوری آب سرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند. 

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه به ضخامت ۴ میلی متر باز کنید و ۱۰ دایره به قطر ۱۰ سانتی متر قالب بزنید و روی هر خمیر یک قاشق از ترکیب مواد میانی بگذارید .

لبه‌های خمیر را با آب و قلم مو مرطوب کنید و خمیر را از اطرف جمع کنید و سپس برگردانید که سمت صافش رو به بالا باشد. رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود ۵ – ۶ سانتی متر برسد. 

با چاقو سه برش کوچک روی شیرینی‌ها بیندازید و در سینی فر بچینید و رویشان سفیده تخم مرغ بمالید و شکر بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با د مای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود.

برچسب ها: کیک، کلوچه، طرز تهیه کیک، کیک کشمشی، هل، کیک بدون فر، کوکی تعداد بازديد: 92 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز