Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:04

16
تیر
طرز تهیه فالوده کرمانی

طرز تهیه فالوده کرمانی

قبل از تهیه فالوده بهتر است شربت آن را آماده‌ کنید. برای تهیه این شربت، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید. شکر که حل‌ شد گلاب یا عرق دلخواه‌تان را اضافه‌ کنید و هم بزنید.

مواد لازم

نشاسته گل................. یک پیمانه

 آب.............. 5 پیمانه

 یخ.................به مقدار کافی

 

مواد لازم برای شربت فالوده

شکر..................... 2پیمانه

 آب.................یک پیمانه

 گلاب یا عرق نعناع یا عرق بیدمشک

 به دلخواه.......................یک دوم پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه فالوده شیرازی

 
 
 

 

طرز تهیه فالوده کرمانی

قبل از تهیه فالوده بهتر است شربت آن را آماده‌ کنید.

برای تهیه این شربت، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید.

شکر که حل‌ شد گلاب یا عرق دلخواه‌تان را اضافه‌ کنید و هم بزنید.

بعد از چند جوش ریز آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد‌ شود.

حالا سراغ تهیه فالوده می‌رویم.

برای شروع نشاسته گل را در یک پیمانه آب سرد خوب هم‌بزنید تا باز‌شود.

4 پیمانه آب دیگر را داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته را بعد از حل‌ شدن به آن اضافه‌ کنید، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و یکدست شود، این مرحله ممکن است ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول بکشد.

بعد از پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه‌ دهید محتویات آن خنک‌ شود.

داخل یک کاسه بزرگ، آب و یخ بریزید.

حتما باید یخ‌ های بزرگ داخل کاسه را جدا کنید تا نشاسته بر اثر برخورد به یخ شکل خود را از دست‌ ندهد.

یک آبکش فلزی را که قطر سوراخ‌ های آن به اندازه یک چوب‌کبریت باشد، به کمک یک نفر دیگر در ارتفاع 50 تا60سانتی‌ متری کاسه آب و یخ قرار دهید.

حالا وقت ریختن آب و نشاسته حل‌ شده درون آبکش است. به کمک یک قاشق یا لیسک، نشاسته حل‌ شده را روی دیواره آبکش بکشید تا نشاسته‌ ها از منافذ آن شبیه دانه‌های کوچک درون کاسه آب و یخ‌ بریزد.

کاسه را برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا دانه‌ های فالوده شکل بگیرند.

بعد آن را آبکش‌ کنید و آب‌ اضافی را دور بریزید.

شربت سرد را به فالوده اضافه کنید و برای ۳ ساعت  در یخچال بگذارید تا فالوده طعم شربت بگیرد.

 بیشتربخوانید:

فالوده ی طالبی

 

 

 

 

نکته 1: آبی که نشاسته داخل آن ریخته‌می‌شود باید حتما سرد باشد تا دانه‌های حل‌شده شکل دایره‌ای به خود بگیرند.

نکته 2: می‌توانید برای شربت فالوده از هر ترکیب دلخواهی استفاده‌ کنید. در صورت تمایل می توانید به شربت فالوده،  تخم شربتی خیس شده هم اضافه کنید .

برچسب ها: گلاب، دسر، زعفران، فالوده، دسر سنتی، طرز تهیه فالوده تعداد بازديد: 140 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز