Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:19

7
فروردین
طرز تهیه پودینگ برنج، یک دسر ساده وخوشمزه برای افطار

طرز تهیه پودینگ برنج، یک دسر ساده وخوشمزه برای افطار

پودینگ برنج اصالتی به خاورمیانه‌ دارد و شبیه به شیربرنج خودمان است. این غذا، سبک و مناسب برای افطار است. در ادامه طرز تهیه این افطاری سبک و مقوی را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج

2 پیمانه برنج سفید پخته شده

2 پیمانه شیر

3 قاشق غذاخوری شکر سفید

15 عدد خرمای پوست گرفته و خرد شده

بیشتر بخوانید:

دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوه‌ای

 پودینگ موزی با بیسکوئیت + طرز تهیه



 

 

پودینگ برنج اصالتی به خاورمیانه‌ دارد و شبیه به شیربرنج خودمان است. این غذا، سبک و مناسب برای افطار است. این خوراک به سادگی هضم می‌شود و بسیار مقوی است و اغلب به افرادی توصیه می‌شود که دارای مشکل معده هستند.

طرز تهیه پودینگ برنج

طرز تهیه پودینگ برنج برای افطاری ماه رمضان,طرز تهیه پودینگ برنج، یک افطاری ساده، خوشمزه و مقوی

برنج را داخل  غذاساز بریزید یا در ظرف مناسب به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید. این کار را تا زمانی که مخلوطی نسبتاً یکنواخت به دست بیاید، ادامه می‌دهید. البته فراموش نکنید بهتر است این مخلوط دارای بافت قابل تشخیص بوده و به اصطلاح حالت مایع به خود نگرفته باشد.

بعد از آماده شدن، مواد را به یک ظرف مناسب منتقل و شیر، شکر و خرما را به آن اضافه می‌کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و  حدود ۲۰ دقیقه آن را هم می‌زنیم تا خرماها نرم شوند.

بسته به ذائقه‌ خود می‌توانید برای تزیین این پودینگ برنجی از مواد مختلفی مثل مربا، عسل، دارچین، شکلات و میوه‌های خرد شده استفاده کنید.

 بیشتربخوانید:

 

 

برچسب ها: برنج، عسل، مربا، دارچین، پودینگ، طرز تهیه پودینگ، پودینگ برنج، سحری، افطار تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز