Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:47

20
اسفند
رافل شیر

رافل شیر

‎روی خمیرهای فیلو کرة آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

‎خمیر یوفکا دالیا................. ۷ برگ

‎کرة آبکرده................. ۱۰۰ گرم

‎تخم مرغ................. 2 عدد

‎اسانس وانیل...................  یک‌دوم قاشق چایخوری

‎شکر................... ۱۰۰ گرم

‎شیر.................... ۲۳۰ میلی لیتر

‎پودر شکر برای تزیین.................. به میزان دلخواه

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

‎روی خمیرهای فیلو کرة آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید.

آن‌گاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و رول‌ها را به ترتیب از مرکز داخل قالب بچینید. سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی‌که روی شیرینی طلایی‌رنگ شد، بپزید. حال تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را 10 دقیقه با همزن برقی، هم بزنید و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را روی شیرینی بریزید و 20 دقیقة دیگر آن را در فر بپزید.

همین که شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

بیشتربخوانید:

چیزکیک آلبالو یک دسر خوشمزه و مجلسی 

 

 

 

برچسب ها: دسر، شکر، آموزش شیرینی پزی، کره، وانیل، رافل شیر، خمیر یوفکا، قنادی، طرز تهیه رافل شیر تعداد بازديد: 92 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز