مواد لازم
بیسکوئیت پودر شده................. 200 گرم
پودر کاکائو................... یک قاشق سوپخوری
کره ذوب شده...................... 25 گرم
پنیر خامهای...................... 500 گرم
شکر................... 140 گرم
ماست خامهای................... 55 گرم
آرد................... 30 گرم
تخم مرغ................. 3 عدد
پودر قهوه..................... یک قاشق سوپخوری سرپر
آب جوش....................... 2/1 قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
مواد لازم گاناژ شکلاتی:
شکلات تلخ....................... 200 گرم
خامه صبحانه................... 150 گرم
روشتهیه
بیسکوئیت پودر شده، پودر کاکائو و کره ذوب شده خنک را مخلوط کرده و کف قالب کمربندی 23 سانتیمتری ریخته و پرس کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. پودر قهوه و آب جوش را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پنیرخامهای و شکر را با دور کند همزن برقی بزنید و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و مخلوط کنید. قهوه خنک شده را نیز اضافه کنید و در نهایت، ماست خامهای را نیز بیافزایید و مخلوط حاصله را روی لایه بیسکوئیتی ریخته و قالب را داخل فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید. (پس از این مدت مرکز کیک کمی شل به نظر میرسد) فر را خاموش کرده در فر را نیمه باز گذاشته و به مدت یک ساعت اجازه دهید که کیک داخل فر خنک شود. پس از خنک شدن، چیز کیک را یک شب داخل یخچال قرار داده و پس از آن از قالب خارج نموده و در صورت تمایل با گاناژ شکلاتی، تزئین نمایید.
بیشتربخوانید:
چیزکیک آلبالو یک دسر خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه گاناژ شکلاتی:
خامه صبحانه را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس آنرا از روی حرارت برداشته و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید. شکلات باید کاملاً ذوب شده و مخلوط یکدستی حاصل گردد. پس از خنک شدن می توانید جهت تزئین رویه چیزکیک از این گاناژ استفاده کنید.
منبع : شور و شیرین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامهای