Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:33

30
بهمن
نان با عطر بهار نارنج

نان با عطر بهار نارنج

مایة خمیر، آب و شکر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس شیر، تخم‌مرغ، عسل و عرق بهار نارنج را در کاسة بزرگی بریزید و بعد مایه خمیر ورآمده و آرد را به آن بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

پودر مایه خمیر................. 2 قاشق چایخوری

آب ولرم .................40 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری + 2 قاشق چایخوری)

شکر................. 1 قاشق سوپخوری

شیر............... 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ ...............1 عدد

عسل.............. 3 قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج................  45 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

آرد..................  370 گرم

بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

 

 

مواد لازم میانی:

کشمش................60 گرم

مربای بهار نارنج بدون شربت............... 100 گرم

گردوی خرد کرده.............. 50 گرم

زردة‌ تخم‌مرغ برای روی خمیر.................  1 عدد

کنجد................ به میزان لازم

بیشتر بخوانید:

پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها

 

 

 

طرز تهیه :

مایة خمیر، آب و شکر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس شیر، تخم‌مرغ، عسل و عرق بهار نارنج را در کاسة بزرگی بریزید و بعد مایه خمیر ورآمده و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. اکنون خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم نمائید و  هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به اندازة 17 در 13 سانتیمتر باز کنید. سپس به اندازة 2 قاشق سوپخوری از مایة میانی روی هر خمیر بگذارید و سمت دیگر خمیر را چند برش ایجاد کنید. حالا خمیر را رول کنید و در سینی چربکرده بچینید. رویشان را بپوشانید و در حدود 25 دقیقه کنار بگذارید. اینک روی خمیرها زردة تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد بپزید.

روش تهیة مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:

نان تافتون را در منزل بپزید!

نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: نان، شیر، عسل، گردو، آرد، کشمش، طرز تهیه نان، خمیرمایه، مربای بهار نارنج، نان خانگی تعداد بازديد: 128 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز