تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کرة نرم شده در دمای محیط............... 150 گرم
شکر................ 290 گرم
تخممرغ............... 3 عدد
اسانس لیمو................. یکچهارم قاشق چایخوری
پوست لیمو (رنده کرده)..................... 1 قاشق چایخوری
آرد............... 210 گرم
بیکینگپودر................... یکدوم قاشق چایخوری
نوشابة سونآپ..................... 135 میلیلیتر
(یکدوم پیمانه + 2 قاشق چایخوری)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی
طرز تهیه
فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 5 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید. آنگاه کره و شکر را در کاسة همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا اسانس لیمو و پوست لیمو را نیز درون این مایه بریزید. اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را در دو نوبت به مایة فراهم کرده بیفزائید و مخلوط سازید و در 2 مرحله به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید، در آخر نوشابه را اضافه کنید. آنگاه مایة فراهم کرده را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 1 ساعت در فر بپزید. سپس کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را روی پنجرة سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود. اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه، رویش اندکی پودر شکر بپاشید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک به؛ یک عصرانه خوشبوی پائیزی