Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:18

5
اردیبهشت
کیک ارده

کیک ارده

تخم‌مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بيکینگ‌پودر را نيز اضافه کرده، مخلوط كنيد. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

مواد لازم

تخم‌مرغ...................3 عدد

شکر..................یک و نیم پیمانه

روغن مایع..................دوسوم پیمانه

شیر........................یک‌دوم پیمانه

آرد................یک و نيم پيمانه

بيکینگ‌پودر.....................يك قاشق سوپخوری

ارده.....................یک‌دوم پیمانه

کنجد...................2 قاشق سوپخوری

گردوی خردشده....................2 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

دلایل خوابیدن پف کیک

طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی

 طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

 

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بيکینگ‌پودر را نيز اضافه کرده، مخلوط كنيد. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را در قالبی که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشیده‌اید بریزید. در آخر روي آن گردو ريخته و  در فر  با حرارت 170 درجه‌ي سانتی‌گراد و به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیر، گردو، کنجد، آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه کیک، ارده، کیک خانگی، قنادی، کیک ارده، کیک بدون فر، ارده کنجد، طرز تهیه کیک ارده، بيکینگ‌پودر تعداد بازديد: 170 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز