Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:24

2
بهمن
دسر بستنی گلابی

دسر بستنی گلابی

ابتدا آب آلبالو را با كمي شكر به ميزان دلخواه بجوشانيد تا غليظ شود. دارچين را اضافه كنيد. گلابي را پوست كنده، داخل آن را خالي كنيد. سپس در اين سس ريخته بگذاريد مدت خيلي كوتاهي بپزد، به طوري كه نه له شود نه خام باشد.

مواد لازم

آب آلبالو................1 ليوان

شكر...............به ميزان لازم

دارچين.................1 قاشق چايخوري

گلابي بزرگ..............1 عدد

بیشتربخوانید:

دسر گلابی با زنجبیل

 

روش‌تهیه

ابتدا آب آلبالو را با كمي شكر به ميزان دلخواه بجوشانيد تا غليظ شود. دارچين را اضافه كنيد. گلابي را پوست كنده، داخل آن را خالي كنيد. سپس در اين سس ريخته بگذاريد مدت خيلي كوتاهي بپزد، به طوري كه نه له شود نه خام باشد. سپس سر آن را برداشته و بستني را داخل گلابي بريزيد و در گلابي را روي آن قرار داده با سس آلبالو تزيين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: بستنی، دسر، دارچین، آب آلبالو، دسر گلابی، پیش غذا، بستنی خانگی تعداد بازديد: 133 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز