Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 22:15

28
دی
شیرینی اردۀ شکلاتی

شیرینی اردۀ شکلاتی

ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را در کیسة نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید

مواد لازم برای 30-35 عدد

ارده.................. 100 گرم

کرة نرم شده................ 100 گرم

پودر شکر............... 35 گرم

آرد................ 150 گرم

پودر کاکائو............... 15 گرم

نمک................ 1 پینچ

کنجد.................... به میزان لازم

بیشتربخوانید:

 

روش‌تهیه

ارده، کره  و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را در کیسة نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار توپ‌های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در کنجد بغلتانید. خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.

منبع  شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی، کاکائو، شیرینی شکلاتی، ارده، شیرینی خانگی، شیرینی بدون فر تعداد بازديد: 132 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز