مواد لازم برای 30-35 عدد
ارده.................. 100 گرم
کرة نرم شده................ 100 گرم
پودر شکر............... 35 گرم
آرد................ 150 گرم
پودر کاکائو............... 15 گرم
نمک................ 1 پینچ
کنجد.................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قطاب یزدی؛ خوشمزه و مجلسی
حلوای کاسه شیرازی؛ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوشمزهترین کیک سیب جهان
روشتهیه
ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود. آنگاه خمیر را در کیسة نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار توپهای کوچکی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در کنجد بغلتانید. خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.
منبع شور و شیرین