تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شیر................... 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
شکر ...............40 گرم
پودر مایه خمیر............... 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ .............. 1 عدد
نمک ............... یک چهارم قاشق چایخوری
کره .................... 50 گرم
اسانس وانیل .................. یک چهارم قاشق چایخوری
آرد .....................حدود 400 گرم
زردۀ تخم مرغ برای روی نان ................ 1 عدد
شکلات صبحانه ................. 100 گرم
بیشتر بخوانید:
نان بریوش + طرز تهیه
نان پوآچای شکلاتی
طرز تهیه
نیمی از شیر ولرم،یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه باقیماندة شیر، شکر، تخم مرغ، نمک، کره، وانیل و مایه خمیر ورآمده را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکره بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون قالبهای مینی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. و هر بار چانههایی به وزن 23 گرم از خمیر بردارید، آنها را به شکل توپ درآورید و در قالب قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا حجمشان افزایش یابد. اکنون روی خمیرها زردة تخممرغ بمالید و نانها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد بپزید همینکه نانها خنک شدند، شکلات صبحانه را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة سادة کوچک بریزید و داخل نانها را با شکلات پر کنید.
بیشتر بخوانید:
پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها
نان تافتون را در منزل بپزید!
نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه