Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:47

14
دی
براونی با رویه گردوئی

براونی با رویه گردوئی

کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید. آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسة مناسبی الک کنید. شیر و تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط کره و شکلات را به آن بیفزائید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

کره .................100 گرم

شکلات شیری.....................90 گرم

آرد ..................  75 گرم

بیکینگ پودر ..................... یک‌چهارم  قاشق چایخوری

نمک..................   یک‌چهارم  قاشق چایخوری

شکر ...................200 گرم

تخم مرغ ................2 عدد درشت   

شیر ..................60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

اسانس وانیل  .................. 1 قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

 

 

 

 

مواد لازم رویه:

شکر ................ 200 گرم

آب .................80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

خامة صبحانه.................80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

اسانس وانیل ..................1 قاشق چایخوری

گردو خرد کرده  .....................  100 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی

 

 

 

طرز تهیه

کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید. آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسة مناسبی الک کنید. شیر و تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط کره و شکلات را به آن بیفزائید. حالا وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط نمائید و مایة به دست آمده را در قالبی به اندازة 20×20 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید. اکنون براونی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه،  در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید و بعد  مواد رویه را روی براونی بریزید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادة مصرف شود. اینک براونی را به اندازة دلخواهتان برش بزنید.

روش تهیه مواد رویه:

شکر و آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید، خامه، وانیل و گردو را به آن بیفزائید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک به؛ یک عصرانه خوشبوی پائیزی

 

 

برچسب ها: کیک، شکلات، گردو، وانیل، بیکینگ پودر، کیک بدون فر، کیک یخچالی، فوندانت، براونی تعداد بازديد: 178 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز