تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم:
بیسکوییت کرمدار شکلاتی پودر کرده............. 220 گرم
کرة آبکرده................ 50 گرم
پودر ژلاتين ................. ١ قاشق سوپخوري
آب سرد ..............60 ميلي ليتر (یکچهارم پیمانه)
پنیر خامه ای...............650 گرم
شکر ................ 100 گرم
اسانس وانیل................. 1 قاشق چایخوری
نوتلا................ 470 گرم
پودر کاکائو............... 3 قاشق سوپخوري
خامة قنادی همزده و فرم گرفته................. 200 گرم
توت فرنگي ................... به میزان لازم
طرز تهیه :
بیسکوئیت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمربندی به قطر ٢٥ سانتيمتر بریزید و بفشارید. آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل کنید. سپس پنیر خامهای، شکر، وانیل، نوتلا و پودر کاکائو را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامة فرم گرفته و محلول ژلاتين را افزوده و مخلوط نمائید. اکنون توت فرنگيها را از وسط برش دهید و دور تا دور قالب بچينيد. آنگاه مایة پنیری فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. اینک چیز کیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با توتفرنگی بیارائید.
بیشتربخوانید: