Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 18:58

28
آذر
چيز كيك نوتلا و توت فرنگي

چيز كيك نوتلا و توت فرنگي

بیسکوئیت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمربندی به قطر ٢٥ سانتيمتر بریزید و بفشارید. آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

بیسکوییت کرمدار شکلاتی پودر کرده............. 220 گرم

کرة آبکرده................ 50 گرم

پودر ژلاتين  ................. ١ قاشق سوپخوري

آب سرد ..............60 ميلي ليتر (یک‌چهارم پیمانه)

پنیر خامه ای...............650 گرم

شکر ................ 100 گرم

اسانس وانیل.................  1 قاشق چایخوری

نوتلا................ 470 گرم

پودر کاکائو............... 3 قاشق سوپخوري

خامة قنادی همزده و فرم گرفته................. 200 گرم

توت فرنگي ...................  به میزان لازم

 

 

 طرز تهیه :

بیسکوئیت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمربندی به قطر ٢٥ سانتيمتر بریزید و بفشارید. آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. سپس پنیر خامه‌ای، شکر، وانیل، نوتلا و پودر کاکائو را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامة فرم گرفته و محلول ژلاتين را افزوده و مخلوط نمائید. اکنون توت فرنگي‌ها را از وسط برش دهید و دور تا دور قالب بچينيد. آن‌گاه مایة‌ پنیری فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. اینک چیز کیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با توت‌فرنگی بیارائید.

 بیشتربخوانید:

 

 

برچسب ها: کیک، دسر، آموزش شیرینی پزی، شب یلدا، تزیین کیک، ژلاتین، چیزکیک، قنادی، کیک بدون فر، بیسکوییت، طرز تهیه چیزکیک، نوتلا، چیزکیک یخچالی تعداد بازديد: 78 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز