Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:15

6
اردیبهشت
بیسکویت کیک کرمدار

بیسکویت کیک کرمدار

پنیر خامه‌ای و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن‌گاه شکلات سفید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای ............... 350 گرم

شکر .................. 150 گرم

شکلات سفید آبکرده .................. 180 گرم

وانیلین ................. یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین  ....................  3 قاشق چایخوری

آب................ 3 قاشق سوپخوری

خامۀ  قنادی فرم گرفته ...................200 گرم

بیسکویت کرمدار ساده...................   21 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی

 

 

 

طرز تهیه :

پنیر خامه‌ای و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن‌گاه شکلات سفید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین و خامه را به مایة فراهم کرده بیفزائید. اکنون بیسکویت‌ها را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بچینید و قدری از کرم فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید. اکنون روی کرم را با بیسکویت بپوشانید و دوباره قدری کرم روی آن بریزید و صاف کنید. به همین ترتیب بیسکویت و کرم را در قالب قرار دهید تا همة مواد مصرف شوند. آن‌گاه بیسکویت کیک را دست ‌کم 3 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد و آمادة مصرف شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

 

 

برچسب ها: کیک، شکلات سفید، طرز تهیه کیک، ژلاتین، وانیل، پودر ژلاتین، پنیر خامه‌ای، کیک بدون فر، بیسکوییت تعداد بازديد: 117 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز