تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم:
پنیر خامهای ............... 350 گرم
شکر .................. 150 گرم
شکلات سفید آبکرده .................. 180 گرم
وانیلین ................. یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین .................... 3 قاشق چایخوری
آب................ 3 قاشق سوپخوری
خامۀ قنادی فرم گرفته ...................200 گرم
بیسکویت کرمدار ساده................... 21 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی
طرز تهیه :
پنیر خامهای و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه شکلات سفید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین و خامه را به مایة فراهم کرده بیفزائید. اکنون بیسکویتها را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بچینید و قدری از کرم فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید. اکنون روی کرم را با بیسکویت بپوشانید و دوباره قدری کرم روی آن بریزید و صاف کنید. به همین ترتیب بیسکویت و کرم را در قالب قرار دهید تا همة مواد مصرف شوند. آنگاه بیسکویت کیک را دست کم 3 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد و آمادة مصرف شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفهای
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه