Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 09:50

4
آذر
آموزش تهیه فرنچ تست شکلاتی

آموزش تهیه فرنچ تست شکلاتی

فرنچ تست شکلاتی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب است.

در این خبر به آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی پرداخته‌ایم.

مواد لازم فرنچ تست شکلاتی

تخم مرغ ۲ عدد

وانیل ۱ قاشق چایخوری

شیر ۱ پیمانه

شکر ۱ قاشق غذاخوری

شکلات صبحانه به مقدار کافی

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دسر موز و انبه، دسری ساده و خوشمزه

 

 

 

مرحله اول

برای تهیه فرنچ تست شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و شیر درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می‌زنیم تا بافت تخم مرغ از لخته خارج شده و ذرات شکر حل شوند.

مرحله دوم

حالا لبه‌های نان تست را با چاقو جدا کرده و با وردنه روی آن‌ها می‌کشیم تا کمی تخت شوند، سپس یک طرف نان مقداری از شکلات صبحانه ریخته و کاملا پخش می‌کنیم و با یک نان دیگر روی آنرا می‌پوشانیم.

مرحله سوم

حالا نان تست‌ها را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و درون مخلوط شیر می‌غلطانیم، سپس کره را به تابه اضافه کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره ذوب شود. در ادامه نان تست‌ها را درون تابه قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه می‌دهیم یک طرف نان‌ها به مدت ۲ دقیقه کاملا سرخ شود، سپس بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن به مدت ۲ دقیقه سرخ شود. پس از گذشت این زمان فرنچ تست‌ها را درون ظرف گذاشته و سرو می‌کنیم. نوش جان.

 بیشتربخوانید:

 

 

 

برچسب ها: شکلات، شیرینی، دسر، شکلات صبحانه، فرنچ تست، نان تست تعداد بازديد: 88 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز