مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای
آرد شیرینی:یک پیمانه
پودر کاستارد: یک چهارم پیمانه
کره نرم شده و هم دما با محیط: 125 گرم
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پودر قند الک شده: یک پیمانه
شکلات چیپسی: 20 عدد یا ترافل یا اسمارتیز 2 قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی
طرز تهیه بیسکویت کره ای
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ته دو سینی بزرگ را ورق بکشید.
پودر کاستارد و آرد شیرینی را با همدیگر در ظرفی الک کنید. در ظرفی دیگر شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط رنگ کرمی به خود بگیرد و روشن شود.
تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را به مخلوط آرد و پودر کاستارد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود.
یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید. آن را گرد کنید و در سینی بگذارید. همین کار را با باقی مانده خمیر انجام دهید. به کمک انگشتان خود، کمی بیسکویت های گرد را تخت کنید.
سینی شیرینی را در فر بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا بیسکویت ها طلایی شوند.
در این مدت، دو تا چهار قاشق چای خوری آب به پودر قند الک شده اضافه کنید. آن ها را هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. از این مخلوط روی بیسکویت ها بریزید. پس از 10 ثانیه ترافل ها یا شکلات های چیپسی را نیز روی آن ها بریزید و سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی