آرد جو: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۳۰ گرم
سبوس گندم: ۵۰ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
شیره انگور یا خرما: 3 قاشق غذا خوری
شیر: ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی
طرز تهیه بیسکویت جو خانگی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
ابتدا آرد جو ، سبوس ، بیکینگ پودر ، نمک و وانیل را با هم مخلوط و یک بار الک کنید تا سبک شود و اگر دانه درشتی در آنها باشد گرفته شود.
کره سرد را از یخچال خارج و به قطعات کوچک تر خرد و به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی یا غذاساز خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس شیره انگور و شیر را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام چند پالس هم بزنید.
مواد را باید در حدی بزنید که مانند خمیر وسط کاسه جمع شود. این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد و نباید گرمای دست را احساس کند چون بعد از پخت به روغن میافتد. اگر خمیر جمع نشد، با نوک انگشت کمی آن را ورز دهید .خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را باز و با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید ، سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید، بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه بهمدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید و بعد از گذشت این زمان آن را از فر خارج و از کاغذ روغنی جدا کنید.
اگر فر نداشتید در یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی بیندازید و بیسکویت ها را روی آن بچینید و در آن را ببندید و با حرارت کم 30 دقیقه بپزید.
نکات
1- زیره یا شوید را به مواد خشک اضافه کنید.
2- می توانید به دلخواه کمی کنجد روی بیسکویت جو بریزید.3- به دلخواه پودر قند را حذف و فقط از شیره استفاده کنید.