مواد لازم برای 24 نفر
برنج خام خيس كرده.......................2 فنجان
شير................6 فنجان
نمك.................1 قاشق چايخوري
كره...............1 فنجان
پنير خامهاي...................250 گرم
تخممرغ...............3 عدد
خامه...............1 فنجان
پودر وانيل...................يك چهارم قاشق چايخوري
شكر..................يك و يك دوم فنجان
آرد................1 فنجان
بيكينگپودر.................1 قاشق مرباخوري
كشمش پلويي.....................يك دوم فنجان
بیشتربخوانید:
کاپ کیک پاستا ، پیش غذایی جدید و باکلاس
روشتهیه
برنج، شير و نمك را در شيرداغ كن ريخته و آنها را بر روي حرارت ملايم بپزيد، تا شير كاملاً به خرد برنج برود. مخلوط را مرتب به هم بزنيد. فر را تا 175 درجة سانتيگراد (350 درجة فارنهايت) گرم كنيد. قالب مستطيل شكلي به ابعاد 33×5/22 سانتيمتر را كاملاً چرب كرده و كف آن را كاغذ روغني بيندازيد. در كاسة بزرگي كره و پنير خامهاي را با همزن برقي بزنيد تا كاملاً به صورت كرم مانند در آيند. در كاسة ديگري تخممرغها، خامه و وانيل را با هم مخلوط كنيد، سپس مخلوط پنير را به آن افزوده و خوب با همزن برقي بزنيد.
بیشتربخوانید:
برنج پخته و خنك شده را به مخلوط اضافه كرده و خوب با قاشق به هم بزنيد. داخل مايه شكر نيز اضافه كنيد و كاملاً با همزن بزنيد.
آرد را با بيكينگپودر مخلوط كرده و به مواد بيفزاييد و كاملاً به هم بزنيد و در مرحله آخر كشمشها را به آنها افزوده و به هم بزنيد. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر ريخته و روي آن را كاملاً صاف كنيد و قالب را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهيد تا كيك بپزد، سپس آن را از فر خارج كرده و بگذاريد كيك به مدت 1 ساعت در قالب بماند و بعد، آن را برگردانيد.