Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:41

4
مرداد
كيك برنج لهستانی

كيك برنج لهستانی

برنج، شير و نمك را در شيرداغ كن ريخته و آن‌ها را بر روي حرارت ملايم بپزيد، تا شير كاملاً به خرد برنج برود. مخلوط را مرتب به هم بزنيد. فر را تا 175 درجة سانتي‌گراد (350 درجة فارنهايت) گرم كنيد.

مواد لازم برای 24 نفر

برنج خام خيس كرده.......................2 فنجان

شير................6 فنجان

نمك.................1 قاشق چايخوري

كره...............1 فنجان

پنير خامه‌اي...................250 گرم

تخم‌مرغ...............3 عدد

خامه...............1 فنجان

پودر وانيل...................يك چهارم قاشق چايخوري

شكر..................يك و يك دوم فنجان

آرد................1 فنجان

بيكينگ‌پودر.................1 قاشق مرباخوري

كشمش پلويي.....................يك دوم فنجان

 بیشتربخوانید:

کاپ کیک پاستا ، پیش غذایی جدید و باکلاس

 

 

 

روش‌تهیه

برنج، شير و نمك را در شيرداغ كن ريخته و آن‌ها را بر روي حرارت ملايم بپزيد، تا شير كاملاً به خرد برنج برود. مخلوط را مرتب به هم بزنيد. فر را تا 175 درجة سانتي‌گراد (350 درجة فارنهايت) گرم كنيد. قالب مستطيل شكلي به ابعاد 33×5/22 سانتي‌متر را كاملاً‌ چرب كرده و كف آن را كاغذ روغني بيندازيد. در كاسة بزرگي كره و پنير خامه‌اي را با همزن برقي بزنيد تا كاملاً‌ به صورت كرم مانند در آيند. در كاسة ديگري تخم‌مرغ‌ها،‌ خامه و وانيل را با هم مخلوط كنيد، سپس مخلوط پنير را به آن افزوده و خوب با همزن برقي بزنيد.

بیشتربخوانید:

 برنج پخته و خنك شده را به مخلوط اضافه كرده و خوب با قاشق به هم بزنيد. داخل مايه شكر نيز اضافه كنيد و كاملاً‌ با همزن بزنيد.

آرد را با بيكينگ‌پودر مخلوط كرده و به مواد بيفزاييد و كاملاً‌ به هم بزنيد و در مرحله آخر كشمش‌ها را به آن‌ها افزوده و به هم بزنيد. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر ريخته و روي آن را كاملاً‌ صاف كنيد و قالب را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهيد تا كيك بپزد، سپس آن را از فر خارج كرده و بگذاريد كيك به مدت 1 ساعت در قالب بماند و بعد، آن را برگردانيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، آموزش آشپزی، طرز تهیه کیک، کیک برنج، طرز تهیه، کیک بدون فر تعداد بازديد: 155 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز