Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:47

22
تیر
شیرینی صدفی

شیرینی صدفی

کره، زردة تخم‌مرغ و ماست خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

کره ................. 150 گرم

زردة تخم‌مرغ .................2 عدد

ماست خامه‌ای...............80 گرم

آرد.............. 240 گرم

 

مواد لازم میانی :

سفیدة تخم‌مرغ............... 2 عدد

شکر................. 130 گرم

گردوی خرد کرده................ 100 گرم

پودر شکر برای تزئین............... به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین............... به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بستی سنتی در خانه

طرز تهیه بستنی شاتوت

 

 

 

 

روش تهیه

کره، زردة تخم‌مرغ و ماست خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید. اکنون روی هر خمیر،‌ به اندازة 1 قاشق چایخوری از مایة میانی بگذارید و اندکی گردو بریزید. حالا خمیر را به شکل نیم دایره تا کنید و بعد آن را 4 لا تا بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید. آن‌گاه شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، اندکی پودر شکر و پسته رویشان بپاشید.

روش تهیة مایة میانی: سفیدة تخم‌مرغ‌ها را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود. آن‌گاه شکر را کم کم شکر بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سس خردل خانگی

 

برچسب ها: شیرینی، طرز تهیه شیرینی تعداد بازديد: 174 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز