تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره ................. 150 گرم
زردة تخممرغ .................2 عدد
ماست خامهای...............80 گرم
آرد.............. 240 گرم
مواد لازم میانی :
سفیدة تخممرغ............... 2 عدد
شکر................. 130 گرم
گردوی خرد کرده................ 100 گرم
پودر شکر برای تزئین............... به میزان لازم
پودر پسته برای تزئین............... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بستی سنتی در خانه
طرز تهیه بستنی شاتوت
روش تهیه
کره، زردة تخممرغ و ماست خامهای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آنگاه آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید. اکنون روی هر خمیر، به اندازة 1 قاشق چایخوری از مایة میانی بگذارید و اندکی گردو بریزید. حالا خمیر را به شکل نیم دایره تا کنید و بعد آن را 4 لا تا بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید. آنگاه شیرینیها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، اندکی پودر شکر و پسته رویشان بپاشید.
روش تهیة مایة میانی: سفیدة تخممرغها را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود. آنگاه شکر را کم کم شکر بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سس خردل خانگی