Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:50

3
تیر
انجیر ایوتماسی

انجیر ایوتماسی

انجیرها را به مدت یک ساعت درآب خیس کنید، سپس خارج کرده و با دست فشار دهید تا آب‌شان گرفته شود و بعد از وسط نصف کرده و با مخلوط‌کن مخلوط کنید. شیر را همراه شکر بجوشانید. یک ملاقه از شیر روی انجیرها ریخته و دوباره مخلوط کنید

مواد لازم برای 6 نفر

انجیر خشک.................. 8 عدد

شیر.............. نیم لیتر

شکر ..............2 قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی

 

 

روش‌تهیه

انجیرها را به مدت یک ساعت درآب خیس کنید، سپس خارج کرده و با دست فشار دهید تا آب‌شان گرفته شود و بعد از وسط نصف کرده و با مخلوط‌کن مخلوط کنید. شیر را همراه شکر بجوشانید. یک ملاقه از شیر روی انجیرها ریخته و دوباره مخلوط کنید، سپس انجیرهای مخلوط با شیر را به شیر در حال جوشیدن اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا وقتی غلیظ شود بپزید.

مخلوط انجیر و شیر را داخل استکان یا کاسه‌ها به نسبت مساوی بریزید و روی آن‌ها ظرف کوچکی گذاشته و با پارچه بپوشانید و یک ساعت زمان دهید، سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیر، انجیر، دسر، انجیر خشک تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز