Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:04

2
تیر
تـرایفــل ســیب

تـرایفــل ســیب

پوست سیب ها را کنده و چهار تکه کنید و دانهاش را درآورید و آن ها را نگینی کنید. لیمو ترش را رنده کرده و آب لیموترش را کنار بگذارید. سیب، پوست لیموترش، آب لیموترش، چوب دارچین و یک قاشق سوپ خوری شکر را با 50 میلیلیتر آب 5 دقیقه بپزید

مواد لازم

سیب................ 300 گرم

لیمو ترش ..............۱ عدد

چوب دارچین.............. ۱ عدد

بادام پرک............... 50 گرم

شکر ...............2 قاشق سوپخوری

شیربرنج................ به میزان لازم

شیر................. 200 میلیلیتر

کره..................... ۱ قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

ترایفل توت فرنگی و نعناع

 

روش‌تهیه

پوست سیب ها را کنده و چهار تکه کنید و دانهاش را درآورید و آن ها را نگینی کنید. لیمو ترش را رنده کرده و آب لیموترش را کنار بگذارید. سیب، پوست لیموترش، آب لیموترش، چوب دارچین و یک قاشق سوپ خوری شکر را با 50 میلیلیتر آب 5 دقیقه بپزید  تا سیب ها نرم شوند.پقابلمه را از روی گاز برداشته و بگذارید کمپوت سرد شود. کمپوت را درون لیوان لایهلایه با شیربرنج پر کنید. بادامها را در تابه بدون روغن تفت داده و یک قاشق سوپخوری شکر و کره را اضافه کنید و روی لیوان را تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نوشیدنی، دسر، آموزش شیرینی پزی، لیمو ترش، ترایفل تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز