مواد لازم براي 40 عدد:
آرد................يك پيمانه
پودر قند.................يكدوم پيمانه
پودر دارچين................يكدوم قاشق چايخوري
كرهي خرد شده................يكدوم پيمانه
پودر گردو...............يك پيمانه
پوست ليموی رنده شده..................يكقاشق چايخوري
زردهي تخممرغ................يك عدد زده شده
روكش شكلاتي:
شكلات تلخ.................70 گرم
روغن نباتي گياهي................يكدوم قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر
روشتهیه
فر را با حرارت 160 درجهي سانتيگراد(325 درجهي فارنهايت) گرم كنيد.
آرد، پودر قند و پودر دارچين را در ظرفي مخلوط كنيد. كره را اضافه نموده و با نوك انگشتان مخلوط کنید تا به صورت خرده نان شود، پودر گردو، رندهي پوست ليمو و زرده را اضافه و مخلوط كنيد تا به صورت خمير در بيايد. خمير به دست آمده را روي سطح آردپاشي شده ورز دهيد تا يكدست و نرم شود و به قطر كمتر از نيم سانت باز كنيد و با قالب گرد به اندازهي دلخواه قالب بزنيد و داخل سيني چرب شده براي مدت 15 تا 18 دقيقه يا تا زماني كه قهوهاي روشن شود، بپزيد و روي توری فلزي كاملاً خنك كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری
روكش شكلاتي:
روي حرارت غيرمستقيم شكلات و روغن را آب كنيد و نيمي از شيريني را داخل آن فرو كنيد و روي كاغذ روغني داخل يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.