Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:36

22
خرداد
كيك گل محمدی

كيك گل محمدی

تخم‌مرغ و شكر را با هم در حدود 4 دقيقه بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. بعد روغن، شير، گلاب،‌ گل محمدي و فندق را اضافه كرده و با قاشق مخلوط كنيد. بعد آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و كف قالب را چرب كنيد

مواد لازم برای 10 عدد

تخم‌مرغ....................3 عدد

شكر...............1 پيمانه

روغن مايع................سه‌چهارم پيمانه

شير......................يك‌دوم پيمانه

گلاب...................يك‌چهارم پيمانه

گل‌محمدي............. يك‌دوم پيمانه

فندق خرد شده...................يك‌دوم پيمانه

آرد....................دو و نيم پيمانه(370 گرم)

بيكينگ‌پودر.......................1 قاشق سوپخوري(10 گرم)

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا

طرز تهیه کیک بسبوسه

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ و شكر را با هم در حدود 4 دقيقه بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. بعد روغن، شير، گلاب،‌ گل محمدي و فندق را اضافه كرده و با قاشق مخلوط كنيد. بعد آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و كف قالب را چرب كنيد و آرد پاشيده بعد ماية كيك را توي آن ريخته و با 170 درجة سانتي‌گراد به مدت 35 الي 40 دقيقه بپزيد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: کیک، گلاب، فندق، شیرینی پزی، کیک رژیمی، کیک بدون فر، کیک گل محمدی، بيكينگ‌پودر تعداد بازديد: 323 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز