Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:22

20
خرداد
فرنی فنجانی آرد گندم

فرنی فنجانی آرد گندم

شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه فرنی را پیوسته هم بزنید تا بجوشد، بپزد و غلیظ شود. سپس وانیل و کره را افزوده و مخلوط کنید و بعد ژلاتین خیسانده را بیفزائید و هم بزنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

 مواد لازم :

شیر............ 1 لیتر(4پیمانه)

شکر................. 200 گرم

آرد گندم.............150 گرم

وانیل شکری ...............1 پاکت (2 قاشق چایخوری)

کره..............1 قاشق سوپخوری

ژلاتین.................. 2 ورق

نارگیل................ به میزان لازم

توت‌فرنگی................ به میزان لازم

 بشتربخوانید:

طرز تهیه فرنی بدون شکر

 

 

طرز تهیه :

شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه فرنی را پیوسته هم بزنید تا بجوشد، بپزد و غلیظ شود. سپس وانیل و کره را افزوده و مخلوط کنید و بعد ژلاتین خیسانده را بیفزائید و هم بزنید. اکنون فرنی را در قالب‌های مورد نظرتان بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید. حالا فرنی‌ها را از قالب‌ها جدا کنید و در نارگیل بغلتانید. اینک فرنی فنجانی را در ظرف مناسبی بچینید و با توت فرنگی بیارائید.

 بیشتربخوانید:

فرنی با طعم نارگیل

 

 

برچسب ها: شیر، دسر، ژلاتین، توت‌فرنگی، فرنی، وانیل، دسر سنتی، طرز تهیه فرنی، فرنی قالبی تعداد بازديد: 171 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز