تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم :
کرة نرم شده .................... 185 گرم
شکر دانه ریز.................. 150 گرم
پوست پرتقال رنده کرده ..........2 قاشق چایخوری
تخممرغ.................. 3 عدد
آرد ................ 250 گرم
بیکینگپودر................. یک و یکدوم قاشق چایخوری
نمک.............. 1 پینچ
شیر .................80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
دارچین................2 قاشق چایخوری
سیب................ 2 عدد متوسط
مارمالاد صاف کردة پرتقال .................2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
طرز تهیه :
فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه کره، شکر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کردة آرد، بیکینگپودر و نمک را همراه با شیر، به طور یک در میان درون مایة فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس نیمی از مایة کیک را درون قالب بریزید و دارچین را رویش بپاشید. اکنون باقیماندة مایة کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید. اینک پوست سیبها را بگیرید و هر یک از سیبها را چهارقاچ کنید و هستههایش را درآورید. آنگاه روی سیبها را برش دهید ولی مراقب باشید که این برشها قطع نشوند! حالا 7 تکه از سیبها را با فاصله از یکدیگر روی مایة کیک بچینید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید. اکنون نیمی از مارمالاد پرتقال را روی کیک گرم بمالید و کیک را روی پنجرة سیمی خنک کنید. سپس باقیماندة مارمالاد را اندکی گرم نمائید و روی کیک بمالید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک پارما چیکن
املت مرغ