مواد لازم مرنگ:
سفیدهی تخممرغ.....................2 عدد بزرگ
دارچین..................نوک قاشق چایخوری
شکر دانهریز.................90 گرم
گردو...............50 گرم، خرد شده
مواد لازم برای رویه:
کره...................50 گرم
پودرشکر................100 گرم
شکلات..................50 گرم، ذوب شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای
مواد لازم برای تهیهی بادام سوخته:
شکر.................4 قاشق سوپخوری
بادام بوداده..................35 گرم
طرز تهیه مرنگ:
کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 150 درجهی سانتیگراد روشن کنید. سفیدههای تخممرغ را در کاسهای بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً سفت و سفید شوند. بعد دارچین و شکر را قاشق، قاشق در حال همزدن به سفیدهها اضافه کنید تا شکر کاملاً به خورد سفیدهها برود. در آخر گردو را نیز اضافه کرده و مرنگ به دست آمده را با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید. با پشت قاشق خیس روی هر مرنگ را فشار دهید تا کمی مسطح شود و به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر با در نیمهباز قرار دهید تا خشک شود. برای رویهی مرنگ، کره و پودر قند را آنقدر بزنید تا به صورت کرم صاف و یکدستی درآید. بعد در ظرفی ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا کاملاً ذوب شود. بعد از خنک شدن، شکلات ذوب شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید بعد از سرد شدن و سفت شدن با قیف با سرماسورهی ساده روی مرنگها قرار داده و روی آن بادام سوخته بگذارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی
طرز تهیهی بادام سوخته:
شکر را روی حرارت آب کنید سپس بادامها را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. سپس داخل سینی چرب شده نازک پهن کنید سپس تکهتکه بشکنید و روی مرنگها قرار دهید.