Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 14:06

15
اردیبهشت
بیسکویت بادام سوخته پفی

بیسکویت بادام سوخته پفی

کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 150 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کاملاً سفت و سفید شوند. بعد دارچین و شکر را قاشق، قاشق در حال همزدن

مواد لازم مرنگ:

سفیده‌ی تخم‌مرغ.....................2 عدد بزرگ

دارچین..................نوک قاشق چایخوری

شکر دانه‌ریز.................90 گرم

گردو...............50 گرم، خرد شده

 

مواد لازم برای رویه:

کره...................50 گرم

پودرشکر................100 گرم

شکلات..................50 گرم، ذوب شده

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیه‌ای

 

 

 

مواد لازم برای تهیه‌ی بادام سوخته:

شکر.................4 قاشق سوپخوری

بادام بوداده..................35 گرم

 

طرز تهیه مرنگ:

کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 150 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کاملاً سفت و سفید شوند. بعد دارچین و شکر را قاشق، قاشق در حال همزدن به سفیده‌ها اضافه کنید تا شکر کاملاً به خورد سفیده‌ها برود. در آخر گردو را نیز اضافه کرده و مرنگ به دست آمده را با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید. با پشت قاشق خیس روی هر مرنگ را فشار دهید تا کمی مسطح شود و به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر با در نیمه‌باز قرار دهید تا خشک شود.  برای رویه‌ی مرنگ، کره و پودر قند را آن‌قدر بزنید تا به صورت کرم صاف و یک‌دستی درآید. بعد در ظرفی ریخته و  روی بخار آب قرار دهید تا کاملاً ذوب شود. بعد از خنک شدن، شکلات ذوب شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید بعد از سرد شدن و سفت شدن با قیف با سرماسوره‌ی ساده روی مرنگ‌ها قرار داده و روی آن بادام سوخته بگذارید.

  بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی

 

 

 

 

طرز تهیه‌ی بادام سوخته:

شکر را روی حرارت آب کنید سپس بادام‌ها را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. سپس داخل سینی چرب شده نازک پهن کنید سپس تکه‌تکه بشکنید و روی مرنگ‌ها قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: بادام، بیسکوییت، طرز تهیه بیسکوییت تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز