Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:05

15
اردیبهشت
شيرينی نگين

شيرينی نگين

كره و پودر قند را كاملاً بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد 2 زرده و سپس 1 سفيده تخم‌مرغ و هل را بيافزاييد. كم‌كم آرد سفيد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميري يكنواخت كه به دست نچسبد به دست آيد.

مواد لازم

آرد سفيد.................550 گرم

پودر هل سبز.................2/1 قاشق چايخوري

روغن جامد يا كره..................300 گرم

كنجد...............به ميزان دلخواه

پودر قند...................200گرم

زرده تخم‌مرغ.................1 عدد

تخم‌مرغ كامل................1 عدد

ماست................... به اندازه كافي

 بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

كره و پودر قند را كاملاً بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد 2 زرده و سپس 1 سفيده تخم‌مرغ و هل را بيافزاييد. كم‌كم آرد سفيد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميري يكنواخت كه به دست نچسبد به دست آيد. براي تنظيم لطافت خمير در صورت ضرورت مي‌توانيد از مقدار خيلي كمي ماست استفاده كنيد. بعد خمير را روي تخته كار آرد اندود به ضخامت نيم سانتي‌متر پهن كنيد و با قالب دلخواه قالب بزنيد. بعد 1 عدد سفيده تخم‌مرغ باقيمانده را با يك قاشق چايخوري پودر قند مخلوط كرده و با برس روي شيريني بماليد. روي شيريني را كنجد پاشيده آنها را در سيني فر چيده و با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد تا زير و روي شيريني طلايي شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، شیرینی رژیمی، طرز تهیه، شیرینی بدون فر تعداد بازديد: 116 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز