Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:29

13
اردیبهشت
شيرينی مركبات و گردو

شيرينی مركبات و گردو

كرة نرم شده را به همراه رندة پوست پرتقال، رندة پوست ليموترش، شكر و زردة تخم‌مرغ با همزن برقي بزنيد تا سبك شود. دارچين، آرد و بكينگ‌پودر را روي آن الك كرده سپس كشمش و گردوي خرد شده را اضافه كرده و خمير را در ظرفي گذاشته روي

مواد لازم

كره................. 185 گرم

رندة پوست پرتقال................... 1 عدد كوچك

رندة پوست ليموترش................... 1 عدد كوچك

شكر................ 110 گرم (نصف فنجان)

زردة تخم‌مرغ................... 1 عدد

دارچين.................1 قاشق چايخوري

آرد................. 225 گرم (يك و نيم فنجان)

بكينگ‌پودر ................1 قاشق چايخوري

كشمش................ 80 گرم

گردوي خرد شده..............50 گرم

 بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

 

 

 

روش‌تهیه

كرة نرم شده را به همراه رندة پوست پرتقال، رندة پوست ليموترش، شكر و زردة تخم‌مرغ با همزن برقي بزنيد تا سبك شود. دارچين، آرد و بكينگ‌پودر را روي آن الك كرده سپس كشمش و گردوي خرد شده را اضافه كرده و خمير را در ظرفي گذاشته روي آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. فر را با حرارت 200 درجة سانتيگراد يا 400 درجة فارنهايت گرم كنيد. خمير را به شكل توپي درآورده و در يك سيني كه كمي چرب كرديد با فاصلة 4 سانتيمتر از يكديگر، به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد. شيريني‌ها را روي توري فلزي خنك كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه، شیرینی بدون فر، شیرینی گردویی، طرز تهیه شیرینی گردویی تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز