مواد لازم
كره................. 185 گرم
رندة پوست پرتقال................... 1 عدد كوچك
رندة پوست ليموترش................... 1 عدد كوچك
شكر................ 110 گرم (نصف فنجان)
زردة تخممرغ................... 1 عدد
دارچين.................1 قاشق چايخوري
آرد................. 225 گرم (يك و نيم فنجان)
بكينگپودر ................1 قاشق چايخوري
كشمش................ 80 گرم
گردوي خرد شده..............50 گرم
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه
طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی
روشتهیه
كرة نرم شده را به همراه رندة پوست پرتقال، رندة پوست ليموترش، شكر و زردة تخممرغ با همزن برقي بزنيد تا سبك شود. دارچين، آرد و بكينگپودر را روي آن الك كرده سپس كشمش و گردوي خرد شده را اضافه كرده و خمير را در ظرفي گذاشته روي آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. فر را با حرارت 200 درجة سانتيگراد يا 400 درجة فارنهايت گرم كنيد. خمير را به شكل توپي درآورده و در يك سيني كه كمي چرب كرديد با فاصلة 4 سانتيمتر از يكديگر، به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد. شيرينيها را روي توري فلزي خنك كنيد.