مواد لازم برای فرنی بستنی
شیر : 2 لیوان
نشاسته : 2 و نیم قاشق غذاخوری
شکر : 5 قاشق غذاخوری
گلاب : 5 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : 100 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
خامه صبحانه : 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : مقداری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه فرنی رژیمی برای ماه رمضان
طرز تهیه فرنی بستنی برای ماه رمضان
بشتربخوانید:
طرز تهیه فرنی بدون شکر
تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و روی گاز بگذارید.
مخلوط را مرتبا هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
ژلاتین را روی کتری به روش بن ماری با مقداری آب سرد، مایع کنید.
ژلاتین آب شده را به مواد مخلوط و کاملا هم بزنید.
در انتها بستنی را اضافه و مخلوط کنید.
در انتها مخلوط را داخل قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
می توانید این فرنی را هم قالبی درآورده هم با چاقوی تیز برش بزنید.
اگر می خواهید برش بزنید دقت کنید که چاقو را یک ساعت درون یخچال بگذارید و سپس فرنی را با آن برش بزنید.
نکته : می توانید به جای بستنی زعفرانی از بستنی شکلاتی یا میوه ای هم استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه فرنی پرتقالی ؛ یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان