مواد لازم برای 4 نفر
كره اب شده....................1500 گرم
رشته كنافه...................300 گرم
پنير خامه اي..................200 گرم
پودر پسته.....................مقداري جهت تزيين
خامه.................. 200 گرم
مواد لازم برای تهیة شربت :
شكر.................. 1 پيمانه
آب.......................نصف پيمانه
زعفران................... به مقدار لازم
آب ليمو.................... 1 قاشق غذاخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کونوفه پنیری؛ دسر خاورمیانهای
روشتهیه
خامه را با پنير خامه اي كاملاً مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. رشته را با دست خرد كنيد و كره ذوب شده را روي آن بريزيد، طوری که رشته کاملا با کره آغشته شود. فر را با حرارت ملايم گرم کرده وکف ظرف نچسب را با كره ذوب شده چرب كنيد. نصف مقدار رشته را در ظرف نچسب قرار دهيد وسطح آن را طوری فشار دهيد که کاملا هموار و یکدست باشد . مخلوط خامه و پنيررا روي رشته ریخته وشیرینی را به مدت 20 – 30 دقيقه بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و روی آن طلايي شود . شربت ولرم را روي رشته بريزيد وآن را با پودر پسته تزيين نماييد . ، كنافه را بعد از خنك شدن برش های مستطيلي شکل دهيد .
بیشتر بخوانید:
مشکوفی + طرز تهیه
طرز تهيه شربت:
مواد شربت را با هم مخلوط كنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آمده ، قوام یابد.
نكته:
كنافه رشته بسيار نازكی است جهت شيريني سنتي كشورهاي مديترانه اي ( سوريه و لبنان)
نام ديگر اين شيريني عثمليه است.
در صورت فراهم نبودن رشته كنافه مي توانيد از رشته فالوده استفاده كنيد.
مشابه این شیرینی را با نان تست تهیه می کنند که به کنافه دروغین موسوم است.
منبع : شور و شیرین