Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:18

10
خرداد
طرز تهیه‌ کونوفه پنیری؛ دسر خاورمیانه‌ای

طرز تهیه‌ کونوفه پنیری؛ دسر خاورمیانه‌ای

کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه‌ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده‌ایم. دسری که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و یکی از آن‌ها پنیری است.

کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه‌ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده‌ایم. دسری که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و یکی از آن‌ها پنیری است. ما در این مطلب طرز تهیه این دسر جذاب را به شما آموزش می‌دهیم تا از خوردن آن لذت ببرید.

فوت و فن‌های تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای

مواد لازم:

کره............۳۰۰ گرم

پسته خرد شده...........۶ ق غذا خوری

گردوی خردشده...............۴ ق غ

پنیر لبنه............۲۰۰ گرم

پودر نارگیل............۴ ق غ

رشته کادایف: ۲ بسته

 

بیشتر بخوانید:

مشکوفی + طرز تهیه

 

مواد لازم برای شربت:

آب..............۲ لیوان

شکر...........۲ لیوان

گلاب............۵ ق غ

فوت و فن‌های تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای

 

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را در قابلمه می‌ریزیم؛ به جوش که آمد گلاب را اضافه کرده و می‌گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود. شربت آماده است؛ آن را کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. رشته کادایف را به تکه‌های کوچک برش دهید و کره آب شده را به آن اضافه کنید. فقط یک قاشق از کره را برای چرب کردن ظرف نگه دارید. رشته‌ها را خوب به کره آغشته کنید و سپس یک ظرف نچسب را انتخاب کنید و کف آن را خوب چرب کنید.

۲. رشته‌ها را نصف کنید و نصف آن را کف ظرف بچینید؛ به طوری که فضای خالی بین آن‌ها نباشد و کاملا پر شود.

۳. حالا پنیر را به صورت یکنواخت روی رشته‌ها پخش کنید تا کامل روی آن‌ها را بپوشاند.

۴. سپس پودر پسته، گردو و نارگیل را روی آن بریزید و در مرحله آخر بقیه رشته‌ها را روی ظرف بچینید.

۵. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت نیم ساعت دسر را داخل فر قرار دهید. در انتها هم برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح دسر طلایی شود.

۶. دسر را که از فر خارجی کردید، شربت را روی آن بریزید و با کمی پودر پسته آن را تزیین و به صورت داغ سرو کنید.

 

 بیشتر بخوانید:

قطایف شیرینی عربی؛ مخصوص ماه مبارک رمضان

لگیمات؛ دسر مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه‌ی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی

 

فوت و فن‌ها:

می‌توانید به جای پنیر لبنه از پنیر موزارلا استفاده کنید.

وقتی رشته‌ها را در مرحله آخر روی دسر قرار دادید، محکم فشار دهید تا خوب به هم بچسبد.

فوت و فن‌های تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای

منبع : ایرنا زندگی
برچسب ها: دسر، آموزش آشپزی، دسر سنتی، کونوفه پنیری، طرز تهیه کونوفه پنیری، دسر خاورمیانه ای تعداد بازديد: 492 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز