Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:53

2
اردیبهشت
كروكان

كروكان

كورن فلكس، گردو، فندق‌‌‌‌خرد شده و كشمش را در ظرف مناسبي بريزيد. شكلات، كره و عسل را به روش بن‌ماري يا روي حرارت بسيار ملايم ذوب كنيد و آن را روي مواد بريزيد و كاملاً با هم مخلوط كنيد.

مواد لازم

كورن فلكس......................... 100 گرم

گردو و فندق خرد شده ..................30 گرم

كشمش.................... 1 قاشق غذاخوري

عسل.................... 3 قاشق غذاخوري

كره................... 50 گرم

شكلات تخته‌اي ....................140 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان کروسان به ۲ روش ساده

 

روش‌تهیه

كورن فلكس، گردو، فندق‌‌‌‌خرد شده و كشمش را در ظرف مناسبي بريزيد. شكلات، كره و عسل را به روش بن‌ماري يا روي حرارت بسيار ملايم ذوب كنيد و آن را روي مواد بريزيد و كاملاً با هم مخلوط كنيد. ماية آماده را در قالب چرب شده بريزيد و آن را در يخچال بگذاريد تا سفت شود و خودش را بگيرد. سپس  آن را برش داده و سرو كنيد. كروكان بايد در جاي خنك نگهداري شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گردو، دسر، كورن فلكس، كشمش تعداد بازديد: 178 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز