Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:00

31
فروردین
برشتوك دو رنگ

برشتوك دو رنگ

آرد سفيد را در تابه نچسب همراه روغن روي شعله ملايم مرتب هم بزنيد تا طلايي شود. سپس ظرف را از روي آتش برداشته پودر قند و هل را به آرد سرخ شده بيفزاييد سپس كمي از اين مايه را جدا كرده كاكائو را اضافه و به كمك قاشق كاملاً مخلوط كنيد

مواد لازم

آرد سفيد............. 250 گرم

روغن................. 125 گرم

پودر قند....................... 150 گرم

هل.....................1 قاشق چايخوري سر صاف

كاكائو................. 1-2 قاشق سوپخوري

پودر پسته .................جهت تزيين

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیه‌ای

 

 

 

روش‌تهیه

آرد سفيد را در تابه نچسب همراه روغن روي شعله ملايم مرتب هم بزنيد تا طلايي شود. سپس ظرف را از روي آتش برداشته پودر قند و هل را به آرد سرخ شده بيفزاييد سپس كمي از اين مايه را جدا كرده كاكائو را اضافه و به كمك قاشق كاملاً مخلوط كنيد تا يك رنگ شود. از مايه روشن تر داخل جعبه يا ظرف مورد نظر كه بايد كم عمق باشد ريخته و با قاشق صاف كنيد و مواد كاكائويي را به طور مرمري روي آن پخش و يكنواخت نماييد.

بگذاريد ظرف برشتوك سرد شده و خودش را بگيرد و به شكل دلخواه برش دهيد و با پودر پسته تزيين كنيد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری

 

 

نكته:

درصورتي‌كه برشتوك‌ها به ته ظرف چسبيد براي جدا سازي آن ظرف برشتوك‌ها را چند لحظه روي بخار آب جوش بگذاريد تا نرم شود، سپس جدا نماييد.

اگر مايل باشيد مي‌توان مقداري فندق يا گردوي خرد شده يا پودر زنجبيل و يا دارچين در مايه آرد مخلوط كرد.

برشتوك را مي‌توان در سه لايه شكلاتي، سفيد، شكلاتي يا سفيد، شكلاتي، سفيد تهيه كرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز