مواد لازم
تخممرغ....................... 4 عدد
روغن مايع..................200 گرم
آرد...................150 گرم
مغز پسته يا نارگيل يا بادام.......................1 ليوان پودر شده
شكر..................225 گرم
پودر هل................1 قاشق مرباخوري سرصاف
بيكينگ پودر.................1 قاشق مرباخوري
مغز پسته يا خلال پسته.....................براي تزئين
مواد موردنياز براي تهيه شيره:
شكر......................500 گرم
آب....................250 گرم
جوهر ليمو....................1 قاشق مرباخوري
گلاب....................2/1 پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید
روشتهیه
تخممرغها را در ظرفي شكسته با همزن خوب بزنيد بعد شكر را اضافه كرده دوباره بزنيد، سپس هل را ريخته به هم زدن ادامه دهيد تا شكر كاملاً حل شود و كاملاً صاف و يكدست شود بعد روغن را ريخته سپس به دلخواه پودر يكي از مغزهاي پسته، نارگيل يا بادام را ريخته مواد را خوب مخلوط كنيد.
در ظرفي ديگر آرد را با بيكينگپودر مخلوط كرده 2 بار الك كنيد و به مواد بيافزاييد و آن قدر هم بزنيد تا مواد كاملاً باهم مخلوط شوند.
سپس مايه حاضر را در سيني فر كه از قبل آرد پاشيده و چرب شده بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت نيم ساعت با حرارت 175 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد. سپس آن را از فر درآورده مطابق شكل 4 برش زده و روي آن شيره بريزيد و با مغز پسته خرد شده يا خلال پسته تزئين كنيد. باقلواي شما آماده سرو است.
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه
طرز تهيه شيره:
براي تهيه شيره تمام مواد مورد نياز نام برده براي اين منظور را با هم مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم.