کره : 120 گرم
ماست : یک سوم لیوان
زرده تخم مرغ : 2 عدد
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
پودر قند : دو سوم لیوان
پودر کاکائو : 5 قاشق غذاخوری
آرد : 2 و دو سوم لیوان
خامه : سه چهارم لیوان
شکلات چیپسی : 1 لیوان
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی شکلاتی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تمام مواد خشک ( آرد ، پودر قند ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر کاکائو ، شکلات چیپسی ) را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
کره سرد و سفت را از یخچال خارج کنید و با چاقو به شکل مکعب های کوچک برش بزنید ، تکه های کره را به مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشتان دست کره را به آرامی مخلوط کنید تا زمانی که مایه شیرینی بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( نیازی به ورز دادن یا فشار زیادی نیست ).
ماست ، خامه و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس کم کم این مواد را به مایه شیرینی اضافه نمایید.
پس از اینکه مایه شیرینی آماده شد به مدت 15 - 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و خودش را بگیرد ( در صورت تمایل میتوانید مایه شیرینی را داخل کیسه فریزر بریزید و به شکل رول حالت دهید و در یخچال قرار دهید و پس از سرد شدن با چاقو به شکل سکه ای برش بزنید ).
ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید ( اگر از روش رول کردن استفاده کرده اید شیرینی را با فاصله در کنار هم قرار دهید ).
سینی را داخل فری که گرم شده است به مدت 10 - 12 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس از سینی یا کاغذ روغنی جدا کنید ، شیرینی های شکلاتی را در ظرف قرار دهید و به همراه شیر یا قهوه سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای