مواد لازم
شکر ریز.................... 200 گرم
آرد................... 220 گرم
بکینگ پودر...............2 قاشق چایخوری
نمک................. 1/4 قاشق چایخوری
پودر دارچین.................. 1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ..................1/8 قاشق چایخوری
پودر هل.................. 1/4 قاشق چایخوری
وانیل.................... 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغ....................2 عدد
کره ذوب شده سرد.......................113 گرم
کدو حلوایی پخته و پوره شده......................200 گرم
شیر................... 60 میلی لیتر
بیشتربخوانید:
مافین فرانسوی +طرز تهیه
طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
روش تهیه
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس قالب 12 تایی مافین یا قالبهای چین دار کیک یزدی را کاغذ انداخته و کنار بگذارید. (اگر از قالبهایی کوچک استفاده میکنید تعداد بیشتری قالب نیاز دارید.
1ـ در ظرفی آرد +دارچین+نمک+زنجبیل و بکینگ پودر را با هم الک کنید.
2ـ در ظرف دیگر تخم مرغها را با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا رنگ آن کمی روشن شود سپس وانیل و شکر و کره ذوب شده و شیر و کدو حلوایی را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس مخلوط ارد را هم در 2 مرحله افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
3ـ مایه را بین قالبها تقسیم کنید بطوریکه 2/3 قالب را بگیرد و در فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد یا تا زمانی که رویه آن طلایی شده و وسط آن کاملا پخته باشد.
بیشتربخوانید:
کیش کدوی حلوایی+طرز تهیه
نکته: مواد مافین را در حد مخلوط شدن هم بزنید.در صورتیکه مواد بیش از حد زده شود مافین سفت ولاستیکی خواهد شد.