تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کرة خرد کرده................... 110 گرم
شکلات شیری خرد کرده ....................120 گرم
شکلات تلخ خرد کرده..................... 60 گرم
شکر .................... 180 گرم
تخم مرغ .................. 2 عدد درشت
آرد ..................... 75 گرم
نمک................. 1 پینچ
اسانس نعنا ................... سهچهارم قاشق چایخوری
شکلات سفید خرد کرده .................... 150 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روش تهیه
کره، شکلات شیری و شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. آنگاه شکر را به آن بیفزائید و تخممرغها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. سپس آرد، نمک و اسانس نعنا را اضافه کنید و بعد 120 گرم از شکلات سفید را درون مایة براونی بریزید و مخلوط نمائید. حالا مایة فراهم کرده را در قالب مربع 20 سانتیمتری دارای کاغذ روغنی بریزید و براونی را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید. اکنون باقیماندة شکلات سفید را آب کنید و روی براونی را با آن بیارائید و به اندازة مورد نظر برش دهید.