مواد لازم
میوههای خشک خرد شده.......................375 گرم
شیر....................2/1 پیمانه
کره..................125 گرم
آرد.................250 گرم
شکر قهوهای.......................140 گرم
تخممرغ................2 عدد
بيکینگپودر.....................یک و يكدوم قاشق چایخوری
دارچین.........................یک قاشق چایخوری
زنجفیل........................يكچهارم قاشق چایخوری
خمیر مارسیپان.........................جهت تزئین
میوه گلسه شده....................به دلخواه جهت تزئین
مارمالاد زردآلو حدود ...................2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر
طرز تهیه کیک ردولوت
روشتهیه
فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید. همه مواد به جزء میوههای خرد شده را داخل کاسه هم زن ریخته و حدود 2 دقیقه با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد مخلوط شود سپس میوههای خرد شده را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر با دور تند هم بزنید سپس مواد را داخل قالبهای مافین که کاغذ مخصوص انداختهاید ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. پس از پخت، کیکها را از قالب جدا کرده و روی توری فلزی خنک کنید.
پس از خنک شدن، میتوانید به دلخواه روی آنها را تزئین کنید. میتوانید از میوههای گلسه شده استفاده کرده و روی کیکها بچینید یا اینکه خمیر فوندانت را با وردنه باز کرده و با کاتر گرد به اندازه رویه کیکها برش زده و با مارمالاد زردآلو به رویه کیک بچسبانید و با گلهایی که از خمیر فوندانت آماده میکنید تزئین کنید.