مواد لازم
هندوانه........................يك برش
پنيرخامهاي..................200 گرم
نعنا......................يك شاخه
پنير صبحانه.....................100 گرم
كاتر............... به شكل گل
بیشتربخوانید:
اسلایس خرما و بادام، یک شیرینی خاص برای افطار
طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا وانیلی و انار
7فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی
روشتهیه
از هندوانه يك حلقه به قطر 2 سانتيمتر برش داده بعد با كاتر گل برشهاي كوچك جدا كنيد و داخل كپسولهاي كاغذي قرار داده و با پنيرخامهاي كه در قيف ريختهايد روي آن را تزيين كنيد.
حالا يك حلقه ديگر از هندوانه جدا كنيد و برشهاي مستطيل شكل بزنيد و داخل هر برش را با توپي يك برش خالي كنيد و در آن قسمت كمي پنير صبحانه و نعنا تازه قرار دهيد و در ديس بچينيد.