Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:54

10
بهمن
هنوانه‌های مینیاتوری

هنوانه‌های مینیاتوری

سر پرتقال را به قطر 4 سانتی‌متر می‌بریم. تا یک حلقه کامل از سر آن برداشته شود.سپس داخل پرتقال را با دقت خالی می‌کنیم تا پوست آن پاره و زخمی نشود.پودر ژله را طبق دستور با آب مخلوط می‌کنیم پس از خنک شدن

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

پرتقال سبز.....................3 عدد

پودر ژله توت‌فرنگی...................1 بسته

تخم‌خرفه برای تزیین......................به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

آموزش درست کردن 4 مدل ژله پر طرفدار + نکات مهم

طرز ژله ماستی؛ یک ژله متفاوت و خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

سر پرتقال را به قطر 4 سانتی‌متر می‌بریم. تا یک حلقه کامل از سر آن برداشته شود.سپس داخل پرتقال را با دقت خالی می‌کنیم تا پوست آن پاره و زخمی نشود.پودر ژله را طبق دستور با آب مخلوط می‌کنیم پس از خنک شدن، پوسته هر پرتقال را داخل یک لیوان قرارداده تا ایستایی لازم را داشته باشد. حالا مایع ژله را داخل پرتقال ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملاً ببندد. پس از اینکه ژله بسته شد، پرتقال‌ها را از لیوان خارج کرده و مثل هندوانه برش‌های حلالی می‌زنیم و روی آن تخم‌خرفه می‌پاشیم.

نکته:  بهتر است برای زودتر بستن ژله از مقدار آب تعیین شده روی پاکت یک‌دوم پیمانه کم کرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ژله، تزیین ژله، ژله رولی، قالب سیلیکونی، ژله هندوانه ای، ژله ویترینی تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز