مواد لازم برای تهیه بیسکویت سبوس دار خانگی
طرز تهیه بیسکویت سبوس دار خانگی
کره: 130 گرم
آرد: نصف پیمانه
آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
سبوس گندم آسیاب شده یا مخلوط سبوس گندم و سبوس برنج: یک و نیم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
کره: یک قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
طرز تهیه بیسکویت سبوس دار خانگی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی
کره ،شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا سفید شود.
سبوس گندم، آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر ، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را داخل یخچال نیم ساعت استراحت دهید و سپس خمیر را نازک به قطر ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید و قالب بزنید و با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و بیسکویت ها را در سینی فر که کاغذ روغنی داخل آن گذاشته اید در حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
در صورت تمایل شکلات را به روش بن ماری ذوب و روغن مایع را اضافه کنید و روی بیسکویت ها بکشید.