مواد لازم
شكر................... 250 گرم
شكر قهوهاي................ 90 گرم
خامه............... 500 گرم
عسل............. 250 گرم
كره خرد شده................ 60 گرم
جوش شيرين.................. نصف قاشق چايخوري
گردوي خرد شده .....................155 گرم
وانيل....................... يك چهارم قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
کیک ملون
طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر
روشتهیه
شكر، شكر قهوهاي، خامه، عسل و كره را داخل ماهيتابه گودي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شده و مواد به جوش آيد. سپس جوش شيرين را اضافه كنيد. دماسنج به درجة 120 درجة سانتيگراد برسد (اگر دماسنج در دسترس نداريد از مواد مقداري داخل آب سرد بريزيد و هرگاه مواد داخل آب حل نشده و قابل شكل دادن بود مواد آماده است).
دقت داشته باشيد مواد بعد از آماده شدن تقريباً از ديواره ظرف روي حرارت جدا ميشود. گردوي خرد شده و وانيل را اضافه كنيد و مواد را داخل قالب چهارگوش 20 سانتي كه چرب شده و با فويل پوشانده شده و روي فويل نيز چرب شده است بريزيد.
سپس به مدت 5 ساعت كنار بگذاريد تا خودش را بگيرد. از قالب جدا كنيد و با يك چاقوي گرم به ابعاد 3×3 سانتيمتر برش دهيد.
با اين مقدار مواد حدود 40 تكه پتيفور خواهيد داشت. همچنين ميتوانيد آن را به مدت 15 روز در جاي خشك و خنك نگهداري كنيد.