تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
تخممرغ................. 8 عدد
شکر دانهریز.............. 180 گرم
آب جوش................2 قاشق سوپخوری
وانیلین...............یک هشتم قاشق چایخوری
آرد نول................180 گرم
کرة آبکرده و خنک شده................100 گرم
شربت ساده ................به میزان لازم
خامة شیرین شدة قنادی حدود................ 750 گرم
ملون یا شاپسند............. حدود 2-3 عدد
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب مربع را به اندازة 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زردة تخممرغها، سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیلین را در کاسة همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. سپس سفیدة تخممرغها را در کاسة دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد باقیماندة شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا سفیدههای تخممرغ فرم بگیرند. حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی و با لیسک مخلوط کنید و آرد را در دو یا سه نوبت به این مایه بیفزائید. اکنون کره را نیز درون مایة فراهم کردة کیک بریزید و به آرامی هم بزنید. مراقب باشید که مایة کیک حجم خود را از دست ندهد! اینک مایة به دست آمده را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. کیکها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد هر یک از ارتفاع به دو قسمت برش دهید. آنگاه روی لایههای کیک شربت بمالید و با خامة فرم گرفته و برشهای ملون، لایههای کیک را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. حالا به کمک قاشق مخصوص، توپهای کوچکی از ملون برش دهید و روی کیک را با آن بیارائید.