اسانس وانیل : به مقدار لازم
بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
کره : 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 4 عدد
روغن مایع : 3/4 لیوان
شیر : 1 لیوان
دانه انار : 1 لیوان
شکر : 1/3 لیوان
آرد : 2/5 لیوان
زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی
طرز تهیه کاپ کیک انار برای شب یلدا
فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن ۲ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).
پس از اضافه کردن تخم مرغ ها شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود.
داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید.
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته (خامه را به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس خارج کنید و بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس با مقداری آب انار مخلوط کنید و روی کیک ها بزنید وبا دانه های انار تزیین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه
کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه
کیک قابلمهای آسان و پف دار + طرز تهیه