Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:35

26
آذر
کیک نارگیل

کیک نارگیل

قالب مربع 23 سانتی‌متری(یا مربع 20 سانتی‌متری با ارتفاع 5 سانتی‌متر) را چرب کرده و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مواد لازم

تخم‌مرغ...................3 عدد

پودرقند..................120 گرم

کره ذوب شده...................80 گرم

خامه صبحانه.................30 میلی‌لیتر

وانیل...............یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد.................150 گرم

بیکینگ‌پودر..................یک قاشق چایخوری

مارمالاد توت فرنگی یا تمش..................کیک‌دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

 

 

مواد لازم برای رویه:

کره نرم.......................60 گرم 

پودرقند..............50 گرم

تخم‌مرغ.................2 عدد

پودر نارگیل..................180 گرم

 

طرز تهیه کیک:

قالب مربع 23 سانتی‌متری(یا مربع 20 سانتی‌متری با ارتفاع 5 سانتی‌متر) را چرب کرده و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم‌مرغ‌ها را کمی با همزن برقی بزنید و پودرقند را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا مواد کرمی و سبک شود. کره ذوب شده‌ی خنک را نیز کم‌کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس خامه صبحانه و وانیل را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. در آخر، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید و داخل قالب آماده بریزید. کیک آماده را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و مارمالاد را روی کیک پخش نموده و به تمام سطح کیک بمالید. مواد رویه آماده را روی آن ریخته و دوباره داخل فر با همان درجه حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک طلایی شود. اگر پس از 20 دقیقه رویه کیک طلایی نشد زمان را تا 10 دقیقه افزایش دهید. پس از پخت کیک را از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر

طرز تهیه کیک ردولوت

 

 

طرز تهیه رویه:

کره نرم و پودرقند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب بزنید. در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط کنید.

 نکته:

این دستور 310 گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین، 230 گرم چربی و 3530 کیلوکالری انرژی دارد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک نارگیلی، طرز تهیه تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز