مواد لازم جهت خمير:
كره يا مارگارين...................1 پيمانه
شكلات تختهاي..................70 گرم
شكر...................2 پيمانه
تخممرغ....................4 عدد
آرد.................1 پيمانه
مواد مياني:
پنيرخامهاي.....................350 گرم
شكر..................يكچهارم پيمانه
تخممرغ.............1 عدد
اسانس نعناع
1 قطره يا عرق نعناع ......................2 قاشق سوپخوري
رنگ سبز خوراكي....................3 قطره
رويه برانيذ:
شكلات تختهاي قهوهاي.....................يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين...................2 قاشق سوپخوري
شربت.................2 قاشق سوپخوري
آب...................2 قاشق سوپخوري
پودر قند..................1 پيمانه
وانيل......................يكدوم قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید
روشتهیه
كره و شكلات را به طريق بنماري آب كرده و مدت 15 دقيقه بگذاريد خنك شود سپس شكر و وانيل را اضافه و با قاشق مواد را مخلوط كنيد. تخممرغها را يكييكي اضافه و با چنگال آن را با مايه مخلوط كنيد. توجه داشته باشيد كه نبايد از همزن استفاده كنيد در اين مرحله سپس آرد را اضافه و مايه را يكدست كنيد مايه آماده را در سيني به ابعاد 9 در 11 سانت چرب شده بريزيد و روي آن را صاف كنيد و مواد ماني را روي آن ريخته و صاف كرده و در فر داغ 150 درجه سانتيگراد مدت 45 الي 50 دقيقه آن را بپزيد بعد از پخت و كاملاً خنك شدن مواد رويه را روي آن بريزيد و حداقل يكي دو ساعت در هواي خنك يا يخچال قرار داده تا كاملاً خودش را بگيرد سپس برش داده، سرو كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری
طرز تهيه مواد مياني:
تمام مواد را در ظرف مناسبي ريخته و 3 دقيقه با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملاً صاف شود.
طرز تهيه مواد رويه:
مارگارين و شراب و آب را روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد سپس از روي حرارت برداريد شكلات را به آن اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا شكلات آب شود بعد وانيل و پودر قند را بريزيد و با همزن بزنيد تا نرم و صاف شود.