تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نشاستة ذرت....................... ۴۵ گرم
آرد برنج................... ۱۰ گرم
پودر کاکائو.................. ۵۰ گرم
اسانس وانیل ..........................یک قاشق چایخوری
آب سرد........................ ۱۲۵ میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
شیر...................... یک لیتر (4پیمانه)
شکر ................ ۲۰۰ گرم
کره ..............۵۰ گرم
خامة فرم گرفته برای تزیین.............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار
روش تهیه
نشاستة ذرت، آرد برنج، پودر کاکائو و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه شیر را افزوده و هم بزنید تا مایة یکدستی حاصل شود. سپس مایة فراهم کرده را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیوسته با مفتول دستی هم بزنید. همینکه این مخلوط به جوش آمد، شکر را بیفزائید و مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا کره را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید. اکنون دسر شکلاتی را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و همینکه خنک شد، آن را دریخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
هنگام مصرف، روی دسر را با خامه بیارائید. یادآوری: میتوانید به خامه قدری پودر کاکائو بیفزائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مینی بستنی خرمایی