Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 17:17

15
آبان
برساق

برساق

ابتدا خمیر مایه را با یک چهارم پیمانه آب ولرم و 1 قاشق سوپخوری شکر عمل آورید. در ظرفی روغن جامد را کاملاً داغ کنید. آرد را به همراه بیکینگ پودر در ظرفی دیگر الک نموده و وسط آن را گود کنید. روغن کاملاً داغ را روی آرد ریخته و کاملاً هم بزنید

مواد لازم

خمیر مایه خشک........................ 1 قاشق چایخوری

آب ولرم.................. یک چهارم، برای خمیرمایه

شکر..................... 1 قاشق سوپخوری

روغن جامد ذوب‌شده.....................400 گرم

آرد سفید نانوائی1..................... کیلوگرم

بیکینگ پودر................. 1 قاشق چایخوری، در صورت تمایل

آب ولرم ....................2 تا 3 پیمانه

روغن مایع .................به مقدار لازم، برای سرخ کردن

پودر قند، هل و دارچین.................... به مقدار لازم، برای تزئین

 بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز

 

 

روش تهیه

ابتدا خمیر مایه را با یک چهارم پیمانه آب ولرم و 1 قاشق سوپخوری شکر عمل آورید. در ظرفی روغن جامد را کاملاً داغ کنید. آرد را به همراه بیکینگ پودر در ظرفی دیگر الک نموده و وسط آن را گود کنید. روغن کاملاً داغ را روی آرد ریخته و کاملاً هم بزنید تا آرد و روغن مخلوط شوند، سپس این مخلوط را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و خمیرمایه عمل آورده را به آن اضافه کرده و آب ولرم را هم آرام آرام اضافه کنید. خمیر را با دست کاملاً ورز دهید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. ظرفی را که داخل آن روغن مایع ریخته اید روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، از خمیر حاصله گلوله‌هایی برداشته و در دست به شکل استوانه‌ای در آوردید. سپس روی الک یا سبدهای آشپزخانه طرح دار، روی آن طرح بیاندازید، به این صورت که خمیر استوانه ای را با انگشتان دست روی سبد فشار دهید تا طرح سبد روی آن افتاده و جای انگشتتان هم روی خمیر بماند. این خمیر را داخل روغن داغ انداخته و شعله را ملایم کنید تا آرام دو طرف آن برشته شده و خمیر کاملاً پخته شود، سپس در آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و روی آن پودر قند، هل یا دارچین پاشیده و با پودر پسته تزئین کنید.

روغن جامد در این شیرینی باید کاملاً داغ داغ باشد، در غیر این صورت شیرینی ترد نمی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی سنتی، برساق تعداد بازديد: 206 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز