مواد لازم برای 4 نفر
هلوی سفت و رسیده....................4 عدد
آبلیموترش.......................2 قاشق غذاخوری
آب هلو....................یکسوم پیمانه
کره....................25 گرم(2 قاشق غذاخوری)
زردهی تخممرغ......................یک عدد
وانیل........................یکچهارم قاشق مرباخوری
شکر...................3 قاشق غذاخوری
کشمش ریز.......................یک قاشق غذاخوری
خلال بادام........ یک قاشق غذاخوری
بیسکویت کم شیرین...................50 گرم، خرد شده
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی
روشتهیه
هلوها را پوست كنده و از وسط برش دهید. هستههای آن را خارج کرده و روی آن کمی شکر بپاشید. سپس آبلیموترش و آبهلو را در ظرفی ريخته و کره را به آنها اضافه کنید و ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود. سپس زرده تخممرغ، وانیل و شکر را با چنگال هم بزنید و به همراه کشمش، خلال بادام و بیسکویت خرد شده به مايهي فوق اضافه کنید و ظرف را مجدداً به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا حباب بزند. سپس داخل هلوها را کمی خالی کنید و با مایه فوق پر کنید و آنها را درون ظرفی قرار دهید. ظرف را با درپوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه
نکته:
میتوانید این دسر را با بستنی وانیلی میل کنید.
این دسر را معمولاً بعد از غذا برای هضم آن میخورند.