مواد لازم
نان سفید..................... 4 اسلایس
شیر پرچرب ................یکویکچهارم پیمانه
شیرعسلی..................... یکچهارم پیمانه
خامه قنادی................... حدود سهچهارم پیمانه
هل.................... یکچهارم قاشق چایخوری
پسته و بادام خردشده...................... برای تزیین مقداری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار
روشتهیه
ابتدا دورههای نانها را بریده و به قطعات کوچکتر برش بزنید، سپس شیر را به نانهای خردشده افزوده و اجازه دهید تا خوب نرم شوند و بعد مخلوط نان و شیر را همراه شیرعسلی و خامه قنادی زدهشده و طعمدهنده مورد نظر در مخلوطکن ریخته و خوب مخلوط کنید و این مخلوط را ترجیحاً در ظرف فلزی ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید، سپس از ظرف خارج کرده و با کمی پسته و بادام خردشده سرو نمایید.
نکته
به این مخلوط میتوان در ابتدای کار موز، انبه یا هر میوه مورد علاقه را افزود و سپس کل مواد را در مخلوطکن ریخته و مخلوط کرد. مقدار شیرعسلی با توجه به ذائقه متغیر میباشد. به جای هل میتوان از هر طعمدهنده دلخواه مانند وانیل، زعفران، قهوه یا کاکائو استفاده کرد.